סניף מספר 12 של מבשלת הבירה ג'ימס, נפתח בפרק ההיי טק "גב ים" בבאר שבע. מבשלת הבירה שהיא גם פאב, מתהדרת בעיצוב יפה, שבעה סוגי בירה מצוינים מתוצרת עצמית ואוכל טעים שמתאים לבירה ומוגש בכמות נדיבה. המסעדה כשרה ומנוהלת בב"ש, בידי עידן איטח שעבד בזמנו כמנהל במסעדות אווזי הזהב.
במקום בירה מצוינת מתוצרת עצמית ואוכל טעים שהוגש בצורה נדיבה
חיה גולן,
יום שלישי | 16 יולי 2019
(צילום: חיה גולן)
סניף מספר 12 של מבשלת הבירה ג'ימס, נפתח בפרק ההיי טק "גב ים" בבאר שבע. מבשלת הבירה שהיא גם פאב, מתהדרת בעיצוב יפה, שבעה סוגי בירה מצוינים מתוצרת עצמית ואוכל טעים שמתאים לבירה ומוגש בכמות נדיבה. המסעדה כשרה ומנוהלת בב"ש, בידי עידן איטח שעבד בזמנו כמנהל במסעדות אווזי הזהב.