• 15 אפריל 2021

האפליקציה של ב’’ש

להורדת האפליקציה:

סלט פירורי כרובית, עשבי תיבול וחמוציות

פותחים את שנת הלימודים האקדמאית עם מתכון בריא וקל להכנה. המתכון באדיבות ''ניצת הדובדבן'' - מרכז MALL7 בבאר שבע

סלט כרובית. צילום: באדיבות ניצת הדובדבן

 במרכז MALL 7 בבאר שבע חושבים על הסטודנטים שמתחילים היום את שנת הלימודים האקדמית  ולכן יחד עם ניצת הדובדבן, הכינו עבורכם מתכון קל ומהיר להכנה 
סלט פירורי כרובית, עשבי תיבול וחמוציות שילוב של חמוץ ומתוק בתוספת קריספיות רעננה

מצרכים: 

כרובית בינונית
2 כוסות עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, נענע)
3/4 כוס חמוציות אורגניות ללא תוספת סוכר "ניצת הדובדבן"
מיץ מחצי לימון
1 כף שמן זית
1 כף רכז רימונים
1 כף סילאן ללא תוספת סוכר "ניצת הדובדבן"
1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

מגרדים במגרדת את הכרובית לפירורים קטנים, מוסיפים את עשבי התיבול והחמוציות.
בצנצנת קטנה מערבבים את שאר המרכיבים ושופכים על הסלט.

הנהלת מרכז MALL 7  באר שבע וניצת הדובדבן מוסרים לכל הסטודנטים בהצלחה בשנת הלימודים החדשה.


תגובות

End of content

No more pages to load