• 24 נובמבר 2020

האפליקציה של ב’’ש

להורדת האפליקציה:

באשר פרומז'רי: קפיצה קטנה לחו"ל 

חנות מרשימה מעוצבת בקפידה בסגנון אירופאי, גבינות איכותיות, יינות ואלכוהול משובח, שמני זית מובחרים מרחבי העולם, צנצנות ממרחים ומרמלדות, חומץ בלסמי מצומצם ועוד - בבאשר באר שבע, שדרת האוכל במתחם ביג

צילום: באדיבות באשר פרומז'רי


עצמו עיניים, דמיינו לכם את המקום האהוב עליכם בצרפת או רומא, יוון או ספרד, אתם יכולים להריח את ריח הלחם הטרי והגבינות הייחודיות למקום? היין נמזג באופן חופשי וכל החושים שלכם פשוט מתמסרים לחוויה הקולינרית שאתם חשים. 
עכשיו פקחו עיניים, כתבו בוויז "באשר פרומז'רי באר שבע" ובואו להנות מאותה חוויה בדיוק בסניף הקסום בדרום של באשר פרומז'רי, רשת המתמחה בגבינות ודליקטסים שהחלה דרכה בשוק מחנה יהודה והפכה מזמן שם נרדף לטעם ואיכות. 

הסניף רחב הידיים ממוקם בשדרת האוכל במתחם ביג באר שבע ומתהדר במקרר גבינות הכולל לא פחות מ 1,000 סוגי גבינות מיוחדות ונדירות שלוקטו מרחבי העולם (חלקן אף מככבות במסעדות מישלן), מרפסת נעימה ופסטורלית בה ניתן לשבת ולהנות מפלטת גבינות ודליקטסים לצד כוס יין, ויטרינה עשירה בדליקטסים מיוחדים, דגים כבושים וצוות פרומז'רים שעובר הכשרה מקצועית והתמחות בגבינות על מנת לספק לכם את החוויה המושלמת. 

צילום: באדיבות באשר פרומז'רי

"עם פתיחת הסניף לפני 3 שנים ניתן היה לזהות קהל מצומצם שמגיע בעקבות הכרות מקדימה עם החנות בירושלים, עוברי אורח במתחם או מי שראה עצמו כמבין בגבינות ויין", מספר דביר אייזן בעל הסניף, יזם מוכר בתחום האוכל בעיר, "השמועה על הגבינות המיוחדות וגם שיתופי פעולה שעשינו כאן בעיר עשו את שלהן הביקוש גדל ויחד איתו הקהל – יש לנו מעגל לקוחות מגוון החל מבני 70 שבאים באופן קבוע עד צעירים שמגיעים להנות מבילוי איכותי ונעים אצלנו במרפסת" 

המרפסת עליה מדבר דביר היא עניין בפני עצמו, בעיקר בשעות הערב מגיעים זוגות או קבוצות קטנות לשבת ולהנות מפלטת גבינות ודליטקסים מיוחדת לצד לחמים טריים, ממרחים ויין בטמפרטורה מדוייקת "עכשיו לאור הנחיות משרד הבריאות אנחנו מקפידים לבצע רישום מוקדם על מנת למנוע עומס. ניתן להזמין מקום בכל יום פרט ליום שישי, בימי שישי הישיבה על בסיס מקום פנוי ובהתאם לנהלים". 

החנות המרשימה מעוצבת בקפידה בסגנון אירופאי, תקרה גבוהה ומעוטרת, מדפי עץ מלאים ביינות ואלכוהול משובח, שמני זית מובחרים בדרגות חמיצות שונות מרחבי העולם, צנצנות ממרחים ומרמלדות שישלימו לכם כל ביס, חומץ בלסמי מצומצם (אחד המצרכים המבוקשים כאן), פסטות איטלקיות אמיתיות, שוקולדים מובחרים מצרפת, עוגיות שקדים יווניות בטעם ממכר ("קוראבייה") ועוד דברים טובים שיעשו לכם טעים בפה ושמח בלב.

ניתן להנות במקום ממבחר כריכים בלחמים טריים שנאפים במקום מידי יום - כריך בהרכבה אישית או מתוך תפריט מומלצים הקיים במקום. דביר מעיד על עצמו ועל צוות החנות כמי שיודעים לקלוע לטעם של הלקוחות "ההכשרה המקצועית שעוברים ברשת מקנה לנו יכולת להפגיש את החיך של הלקוח עם שילובים וטעמים ממכרים. ברגע שלקוח טעם ואהב גבינה אחת או יותר, אנחנו כבר נדע מה להמליץ על מנת באמת ליצור ביס טעים. בסופו של דבר זה מה שיקבע אם לקוח יחזור או לא. בשעות הצהריים יש כאן סצנה חזקה מאוד של כריכים, אנשים מגיעים עם רשימות ובקשות או פשוט נותנים לנו יד חופשית". 



לאחרונה עלה  לאוויר אתר האינטרנט החדש של הרשת. האתר מציע מבחר רחב של מארזים ופלטות שניתן להזמין און ליין. בין היתר אפשר למצוא מארזי חג מיוחדים, מארז מפנק ליולדת, מארזי גבינות קלאסיים, מארזים המשלבים יין, שוקולד, פסטה ועוד. 
"עד שהתחלנו עם שירות המשלוחים (באשר עד הבית), עיקר המארזים היו מורכבים בחנות יחד עם הלקוח. כמובן שעדיין ניתן להגיע לטעום ולהרכיב מארז, אבל בחגים יש בדרך כלל עומס בחנות. בפסח ושבועות אנשים הזמינו כמעט שבועיים מראש, ההמלצה היא להזמין מראש דרך האתר". ניתן להזמין משלוח לכל איזור הדרום.

מה הערך המוסף של המקום?
"קודם כל החוויה, הרבה לפני שאנחנו מוכרים גבינות אנחנו מעניקים חוויה. חוץ מזה שיש לנו סדנאות והדרכות. חלק מהאירועים מתקיימים אצלנו וחלק ניתן להזמין באופן פרטי. בחודש שעבר קיימנו ארוחת שף מיוחדת לט"ו באב, אירחנו יינן, בשבוע שעבר הייתה סדנת אפייה של לחמים ומאפים מיוחדים לראש השנה, האינטסגרם שלנו קרס משיתופים. השבוע מתקיימת סדנת גבינות ויין ובסוף החודש נארח את שף ינון מזרחי לארוחה מיוחדת. בכללי בכל יום שלישי יש לנו ליין 1+1 על כל היינות והאלכוהול" 

יש לכם הרבה מה להציע. 
"כן. ברור לנו שאנשים מחפשים היום משהו מעבר לקנייה. המותג "באשר" מכיל בתוכו הרבה מאוד תחומי עניין וכל אחד ואחת יכולים להתעדכן ולבחור בתוכן המתאים. אנחנו שומרים על קשר עם הלקוחות שלנו דרך האפליקציה (חברי מועדון), דף הפייסבוק שלנו וחשבון האינסטגרם, חשוב לנו לעדכן כל הזמן ולהיות רלוונטיים".

צילום: באדיבות באשר פרומז'רי​​​​​​​

מה אנשים אוהבים לקנות במיוחד?
"באופן כללי הרוב פתוחים לדברים חדשים וטועמים את מה שאנחנו ממליצים, אבל גבינות, ובעיקר מוצרי כמהין. גבינת חאודה הולנדית (כן, חאודה לא גאודה) עם פטריות וערמונים, חמאת הכמהין שלנו היא מוצר מבוקש, גבינת בוראטה מאוד אהובה כאן, גבינות רכות כמו ברי, קמבבר, יינות – בעיקר שבלי, במעדנייה לאחרונה יש ביקוש רב לדובדבני אמרנה. רוכשים הרבה דגים כבושים ומעושנים – סלט הרינג מטיאס עף כאן, ארטישוק א לה רומאנה גם פופולארי, שקדי מרקונה. כל מה שטעים" 

מה אתה הכי אוהב לאכול?
"זה מאוד משנה מה שותים לצד האוכל, אני אוהב קולינריה ובעיניי האוכל מושפע מהשתייה ולהפך. אם מדובר בשעות הבוקר אני אעדיף גבינה קלילה וכייפית כמו אמנטל עם חמאת כמהין ועגבנייה, אם מדובר בשעות הערב אז קממבר עם ריבת בצל וכוס יין טובה, או מוליטרנו כמהין - גבינת כבשים איטלקית עם טעם יוצא דופן וחזק, דרך אגב היא נחשבת כטובה בעולם" 

איך השפיעה עליכם הקורונה? 
"כמו כולם הקורונה פגעה גם בנו. הצלחנו להתעשת ולהתאים את עצמנו למצב החדש די מהר עם השקת האתר ומערך המשלוחים, ההנחיות החדשות וסגירת אולמות האירועים יצרו עניין רב סביב נושא הקייטרינג. יש הרבה פניות של אנשים שהבינו שהמצב לא ישתנה והחליטו לחגוג בהרכב מצומצם, כל התפיסה השתנתה ואנשים מעדיפים להשקיע באוכל איכותי ומיוחד יותר מהרגיל. אנחנו מגיעים עד לבית/ לוקיישן שנבחר, מקימים הכל ודואגים לתפריט מגוון. הכל כמובן בתיאום מראש"

מה התכניות של באשר באר שבע לשנה החדשה?
"להגדיל את מעגל הלקוחות שלנו, להמשיך לחדש ולהביא את הבשורה הקולינרית הבאה - במהלך השנה הקרובה אני ושותפים פותחים בעיר מקום שיתבסס בעיקר על מוצרים של באשר. בית קפה בסגנון בראסרי." 


באשר באר שבע, שדרת האוכל במתחם ביג באר שבע
טלפון להזמנות 077-230-2346
ימי ושעות פעילות
ראשון עד חמישי 10:00 עד 21:30
שישי 9:30 עד 14:30 
שבת 20:30 עד 22:30 

​​​​​​​פייסבוק  באשר פרומז'רי באר שבע


אינסטגרם @basher_beersheva

תגובות

End of content

No more pages to load