במסגרת הטקס ובתום דברים שישא ראש העיר רוביק דנילוביץ', תדליק ניצולת השואה תושבת העיר, מלכה ליברמן נרות לזכרם של הנספים.
בתום הדלקת הנרות, רב העיר וראש אבות בתי הדין הרב יהודה דרעי שליט"א ייקרא פרק תהילים, יאמר קדיש ע"י הרב ישראל חדאד שליט"א ואל מלא רחמים יאמר ע"י הרב יעקב נמש, תלמידי תיכון מקיף ג' ושחקני תיאטרון הפרינג' יעלו את מסכת יומן גטו ורשה.
עצרת הזיכרון המרכזית לשואה ולגבורה בבאר שבע תתקיים בהתאם להנחיות "התו הירוק", העצרת פתוחה לנרשמים מראש: בטלפון 8557 * או באתר המשכן לאמנויות הבמה בבאר שבע. הכניסה בהצגת תעודת מחוסן או תעודת מחלים בתוקף בצירוף תעודת זהות. לאור סידורי הכניסה יש להגיע בשעה 19:30.
על פי ''שימוש הוגן'' המעוגן בסעיף 19 לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח-2007. מערכת ''ברנז'ה NEWS'' מכבדת זכויות יוצרים ועושה כל מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המועברים אלינו, לעיתים תוך כדי התרחשות חדשותית. אם זיהיתים בכתבות או הידיעות צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות למערכת ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: gvanim.bs@gmail.com