טרגדיה ביישוב ערערה בנגב: במשטרה התקבל מוקדם יותר הערב דיווח אודות צעיר הנעדר מזה מספר ימים מפזורת ערערה כוחות משטרה בסיוע תושבי המקום החלו בסריקות ועל פי החשד זיהו גופת אדם בעומק בור מים באזור מקום משפחת הנעדר. למקום הוזעקו כוחות כבאות והצלה לישראל והם פועלים כעת לחילוצה.
מבדיקה ראשונית עולה כי מדובר בנעדר, תושב המקום, עליו דווח זמן קצר קודם לכן. המנוח הועבר לבדיקה במכון לרפואה משפטית. חקירת מקרה המוות נמשכת.
ממד''א נמסר: ''בשעה 21:20 התקבל דיווח על פעולות חילוץ של צעיר מבאר מים, סמוך לכביש 80 בכניסה לערערה בנגב. לאחר חילוץ ממושך, חובשים ופראמדיקים של מד"א דיווחו על צעיר בשנות העשרים שחולץ ללא סימני חיים וקובעים את מותו''.
רוצים להתעדכן בכל החדשות לפני כולם?? הצטרפו אל קבוצת הווצאפ וקבלו עדכונים שוטפים: https://bit.ly/3FSWzTO
על פי ''שימוש הוגן'' המעוגן בסעיף 19 לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח-2007. מערכת ''ברנז'ה NEWS'' מכבדת זכויות יוצרים ועושה כל מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המועברים אלינו, לעיתים תוך כדי התרחשות חדשותית. אם זיהיתם בכתבות או הידיעות צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות למערכת ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: branzanews.br7@gmail.com